Du behöver
- 100 g skalade räkor
- 1 st ägg kokt
- 0.5 dl lätt crème fraiche
- 1 msk hackad dill
- 1 msk riven pepparrot
- 1 tsk pressad citron
- salt och peppar
- 4 skiva kavring gärna rund
Garnering:
                                                              4 msk röd stenbitsrom
                                                                dill
                                                                salladsblad
                                                                gräslök
                                                                citron 
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
                Hacka räkor och ägg grovt. Blanda med crème fraiche, dill, pepparrot och citronsaft.
            
2
                Smaka av med salt och peppar. Ta eventuellt ut rundlar ur kavringskivorna och fördela röran på dem.
            
3
                Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna.
            











 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            