Du behöver

  • 4 st glasnudlar port
  • 1.5 msk kycklingfond Touch of Taste Thai
  • 1 st purjolök
  • 1 st röd paprika
  • 2 dl majskorn
  • 2 dl sockerärter
  • 2 dl mungbönsgroddar

Dressing:

2 tsk sesamolja
2 msk rapsolja
1 st limefrukt
2 msk japansk soja
1 msk vatten
2 krm sambal oelek
1 st vitlöksklyftor
1 msk rostade sesamfrön
3.5 skiva rostbiff per person

Till 4 port behövs:

Gör så här

1
Koka nudlarna i vatten, salt och fond. Häll av och skölj i kallt vatten. Klipp nudlarna, det gör salladen lättare att äta.

2
Skär purjolöken i tunna skivor, paprikan i bitar. Tina majskornen. Blanda nudlarna med samtliga grönsaker.

3
Rör samman olja, några droppar lime, soja, vatten, sambal och pressad vitlök. Häll dressingen över nudelsalladen. Strö över rostade sesamfrön. Servera med rostbiff.