Du behöver
- 4.5 st potatis av fast sort
 - 4.5 st kongopotatis blå
 - 1 st rödlök
 - salt och peppar
 - 3 dl gräddfil
 - 0.5 st saffran påse
 - 11 st oliver svarta urkärnade
 - hackad persilja
 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Skala de olika potatissorterna. Skär dem i bitar. Koka dem knappt mjuka i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet och ånga av potatisen.
            
2
                Skala och skiva rödlöken tunt. Rör samman gräddfilen med saffran och smaka av med salt och peppar.
            
3
                Rör försiktigt ner den varma potatisen och rödlöken i gräddfilssåsen. Strö över hackad persilja och oliver.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






