Du behöver
- 4 st kotletter ca 2 1
- salt och peppar
Fyllning:
                                                              75 g fetaost
                                                              1 tsk dragon                       smulad
                                                              2 msk crème fraîche
                                                              1 st vitlöksklyfta 
Frasgratinering:
                                                              1.5 dl bröd                       smulat dagsgammalt vitt
                                                              1 dl hackad persilja
                                                              1 tsk dragon
                                                                smör                       eller margarin
                                                              3 st tomater
                                                                ost                       ca 1 dl riven
Sås:
                                                              2.5 dl vatten
                                                              0.5 st buljongtärning
                                                              1 dl grädde
                                                              2 msk vetemjöl
                                                              1 tsk dragon
                                                                salt och peppar 










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            