Du behöver
- 200 g mörk blockchoklad
- 4 st äggulor
- 4 dl vispgrädde
Garnering:
                                                                Vispad grädde
                                                                mandarinklyftor
                                                                citronmeliss 
Det här behövs för ca 6 port:
Gör så här
1
                Bryt chokladen i småbitar och smält den över vattenbad eller i 100° varm ugn.
            
2
                Ta chokladen från värmen och rör i gulorna. Rör kraftigt.
            
3
                Vispa grädden till fast skum och blanda ner det i chokladsmeten.
            
4
                Häll smeten i portionsglas eller i en större skål. Ställ moussen kallt ett par timmar. Garnera med vispad grädde och mandarinklyftor. Servera.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                             
                            
Äggvitorna som blir över går bra att frysa i tät burk. Då går de att vispa upp när de är tinade.