Du behöver
- 100 g löjrom
- 1 st burkar salladskrabba
- 3 dl crème fraîche
- 1 tsk lök ytterst finhackad gul
- 3 st vatten blad gelatin blötlagda i kallt
Garnering:
                                                                räkor
                                                                sallad
                                                                dill
                                    
Gör så här
1
                Olja 6 portionsformar eller små kaffekoppar.
            
2
                Rensa krabban och skär den i mindre bitar.
            
3
                Blanda ner rom, krabba och lök i creme fraiche.
            
4
                Krama ur gelatinet och smält det under omrörning på svag värme. Blanda ner det i smeten under omrörning.
            
5
                Fördela smeten i formarna och ställ moussen kallt i minst ett par timmar.
            
6
                Stjälp upp på assietter och garnera. Servera gärna med en bit rostat bröd.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                             
                            
Du kan byta ut den dyra löjrommen till moussen mot stenbits- eller ishavsrom.