Du behöver
Botten:
                                                              25 g jäst
                                                              2 dl Ljummet vatten
                                                              2 msk olivolja
                                                              5 dl vetemjöl
                                                                salt 
Fyllning:
                                                              3 st vitlöksklyftor
                                                              3 st tomater
                                                              4 msk parmesanost                       grovt riven
                                                              4 msk basilika                       hackad
                                                                salt
                                                              1.5 msk olja
                                                                bladspenat                       eller motsvarande mängd färsk spenat
                                                              1 msk olivolja
                                                              1.5 msk citronsaft
                                                                salt                       citronpeppar
                                                              1 st pinjenötter                       (ca 30 g)
                                                              2.5 skiva parmaskinka                       per person beroende på ns storlek










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            