Du behöver
- 500 g nötfärs
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 2 st äggulor 2-3 stycken
- 1.5 dl vispgrädde
- 2 msk grönpeppar stött
Stekning:
smör eller margarin
Sås:
                                                              0.5 dl buljong                       av tärning, stark
                                                              1 dl vispgrädde
                                                              1 tsk soja
                                                              1 msk fransk senap 
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Arbeta färsen väl med salt, svartpeppar, äggulor och grädde.
            
2
                Forma 8 biffar på en vattensköljd skärbräda. Vänd biffarna i krossad grönpeppar.
            
3
                Stek biffarna i fett på medelstark värme tills de är genomstekta eller har en rosa kärna. Ta upp biffarna och håll dem varma.
            
4
                Häll buljong och grädde i stekpannan. Låt det koka upp och smaksätt med soja och senap.
            
5
                Häll såsen över biffarna och servera med kokt eller stekt potatis och någon grönsak.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            