Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- 4 skiva skinka rökt
- 4 st marinerade soltorkade tomater
- 1 tsk salt
- 1 krm vitpeppar
- 2 dl crème fraîche
- 0.5 st saffran påse
- 1 tsk gurkmeja
- 1 tsk dragon smulad
- 1 dl riven ost
Ugn: 225°
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Strimla tomaterna. Skölj och torka kycklingfiléerna.
2
Skär en djup ficka i kycklingfiléerna och fyll dem med rökt skinka och tomatstrimlor.
3
Lägg kycklingfiléerna i en smord eldfast liten form. Salta och peppra dem.
4
Rör samman creme fraichen med saffran, gurkmeja, ost och dragon. Bred såsen över kycklingfiléerna.
5
Stek mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills köttet är vitt och ogenomskinligt.