Du behöver
- 250 g bladspenat djupfryst
- 1 st fiskbullar
- 3 msk vetemjöl
- 2.5 dl matlagningsgrädde
- 1 msk margarin
- 0.5 tsk salt
- 0.5 krm peppar
- kajennpeppar
- 1 dl riven ost
Ugn: 225°
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Tina spenaten. Fördela spenaten i botten på en smord eldfast form. Lägg fiskbullarna ovanpå.
2
Häll spadet från från fiskbullarna i en kastrull. Tillsätt mjöl och vispa det klimpfritt.
3
Tillsätt grädde och margarin. Låty såsen koka upp under omrörning. Låt den koka ca 3 minuter under fortsatt omrörnring. Smaka av med salt, peppar och kajennpeppar.
4
Ta kastrullen från värmen och rör ner osten. Låt den smälta.
5
Bred såsen över fiskbullarna. Ställ formen mitt i ugnen och gratinera ca 15 minuter eller tills allt är genomvarmt och har fin färg.