Du behöver

  • 12 skiva falukorv
  • 250 g äggnudlar
  • 2 st morötter
  • 0.5 st purjolök
  • 1 st stjälkselleri
  • 1 st röd paprika
  • 1.5 msk sesamolja
  • 1.5 msk kinesisk soja

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Skala och strimla morötterna fint. Ansa och strimla purjolök och selleri. Kärna ur och strimla paprikan.

2
Koka äggnudlarna enligt förpackningens anvisningar.

3
Häll lite matolja i en stor het stekpanna eller wokpanna och fräs alla grönsakerna snabbt.

4
Tillsätt nudlarna, sesamolja och soja. Låt allt fräsa en stund så att det får läcker färg och smak.

5
Stek under tiden falukorven i tunna skivor som delas på mitten. Låt korven rinna av på hushållspapper innan du toppar woken med dem.