Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1.5 st vitlöksklyftor
  • 2 st paprikor
  • 1 st burk krossade tomater
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 st fiskbullar
  • 1 st burk majskorn
  • hackad persilja

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Skala och hacka löken. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och strimla paprikorna.

2
Fräs löksorterna mjuka och glansiga i lite matfett. Tillsätt paprikan och låt den fräsa med några minuter.

3
Rör ner tomatkross, salt, peppar, paprikapulver och låt allt koka upp.

4
Tillsätt majskorn, fiskbullar och kapris. Låt allt puttra ca 5 minuter. Smaka av. Strö över hackad persilja.