Du behöver
- 6 skiva skinka ca 600 g
- salt och peppar
- 0.5 st gul lök
- 0.5 st ölkorvar
- 3 tsk sweet chilisås
Garnering:
                                                                tomater
                                                                färsk oregano 
Det här behövs för 4 port:
Gör så här
1
                Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva korven tunt.
            
2
                Bulta ut köttskivorna lätt med knuten hand. Lägg ut dem på arbetsbordet. Salta och peppra dem.
            
3
                Fördela lökkorv och chilisås på ena halvan av schnitzlarna. Vik över den andra halvan och fäst med tandpetare.
            
4
                Stek schnitzlarna gyllene, ca 3-4 minuter på varje sida i lite matfett.
            
5
                Tag upp schnitzlarna och garnera dem med tomat och oregano. Bjud kokt ris blandat med grönsaker och eventuellt också extra sweet chilisås till.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            