Du behöver

  • 1 st purjolök finstrimlad
  • 1 st lök liten finhackad gul
  • 1 st äpple hackat syrligt
  • 2 msk smör eller margarin
  • 0.5 msk curry
  • 1 st burk krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • 1.5 dl vatten
  • 1 st matlagningsyoghurt
  • 0.5 tsk oregano
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 1 st fiskbullar (utan spad)

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Fräs purjolök, lök och äpple i fett utan att det tar färg. Blanda i curryn.

2
Tillsätt tomatkross, tomatpuré, buljongtärning och vatten. Sjud under lock ca 15 minuter.

3
Rör ner yoghurten, oregano, vitlök och de finhackade fiskbullarna. Låt allt bli genomvarmt och servera med nykokt pasta.