Du behöver
- 1 st purjolök finstrimlad
- 1 st lök liten finhackad gul
- 1 st äpple hackat syrligt
- 2 msk smör eller margarin
- 0.5 msk curry
- 1 st burk krossade tomater
- 2 msk tomatpuré
- 1 st fiskbuljongtärning
- 1.5 dl vatten
- 1 st matlagningsyoghurt
- 0.5 tsk oregano
- 2 st pressade vitlöksklyftor
- 1 st fiskbullar (utan spad)
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
                Fräs purjolök, lök och äpple i fett utan att det tar färg. Blanda i curryn.
            
2
                Tillsätt tomatkross, tomatpuré, buljongtärning och vatten. Sjud under lock ca 15 minuter.
            
3
                Rör ner yoghurten, oregano, vitlök och de finhackade fiskbullarna. Låt allt bli genomvarmt och servera med nykokt pasta.
            










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            