Du behöver

  • 500 g fläskkött strimlat
  • salt och peppar
  • 2 st rödvinssås påsar, Knorr
  • 4 dl vatten
  • 1.5 dl grädde
  • 1 tsk timjan
  • 200 g champinjoner
  • 2 st stjälkar blekselleri
  • 1 st purjolök
  • 1 st paprika röd + 1 grön
  • 0.5 st burk majskorn

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Bryn köttet i en stekgryta. Salta och peppra.

2
Strö över såspulvret, späd med vatten och grädde. Låt grytan puttra på svag värme under lock ca 15 minuter.

3
Ansa under tiden svampen och skiva den. Strimla sellerin, kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och strimla purjolöken. Fräs grönsakerna i lite matfett.

4
Lägg över grönsakerna i grytan tillsammans med timjan och majs. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av. Vita bönor och sallad är gott till.