Färdiga och halvfärdiga rätter

Färdiga och halvfärdiga rätter är en nyhet i butikerna. Icakuriren har testat fyra av dem.

I kölvattnet av vikande försäljning av färska styckningsdetaljer satsar nu charkjätten Scan på färdiga och halvfärdiga rätter. Bland annat har ett sortiment av grytor, bara att värma, och några kryddade stekar, bara att köra in i ugnen, tagits fram. Smaken är överlag bra även om det finns saker att anmärka på. Det rekommenderade portionsantalet är också klart överdrivet för att inte tala om priset.

Av: Måns Falk

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top