Flandern – en smakfull resa

Följ med på en välsmakande resa till Belgien. Vi besöker pärlorna Bryssel, Antwerpen, Brugge och Ghent och utforskar deras gastronomiska höjdpunkter. Vi besöker bryggerier, prövar...

Följ med på en välsmakande resa till Belgien.

Vi besöker pärlorna Bryssel, Antwerpen, Brugge och Ghent och utforskar deras gastronomiska höjdpunkter. Vi besöker bryggerier, prövar öl och choklad och åker på en härlig flodkryssning på denna resa. 

Dag 1
Ankomst till Bryssels flygplats på sen eftermiddag. Incheckning på hotellet och vi tar en smakrundtur på kvällen. Tillsammans med vår guide får vi prova flera lokala delikatesser samtidigt som vi får en rundtur av staden.  

Dag 2
Idag besöker Belgiens näst största stad Antwerpen. Vi utforskar tillsammans staden och besöker även bryggeriet De Koninck för en unik upplevelse. Här bjuds även på en enklare lunch efter att vi har avslutat vår rundtur och provsmakning. Lite egen tid innan vi åker tillbaka till Bryssel där kvällen spenderas på egen hand.

Flandern – en smakfull resa
Vi provsmakar goda öler.

Dag 3
Ny dag och ny stad, vi checkar ut och åker till den genuina staden Ghent. Här väntar oss en kryssnings längs floden genom den fascinerande historiska passagen för att uppleva ett medeltida Gent. Vi får även på turen se flera av stadens monument. Här bjuds vi på ett glas bubbel och tilltugg.
Kväll på egen hand.

Dag 4

Dags att besöka en av Belgiens trevligaste städer Brugge. Det är stolt kallat “lilla Venedig i norr”, på grund av dess många kanaler. På dagens guidade tur får vi bekanta oss mer med staden och givetvis räknar vi med att prova lite av den lokala ölen och chokladen.  
Efter dagens tur åker vi tillbaka till Ghent och avrundar med en gemensam middag på restaurangen Brasserie Pakhuis

Dag 5
Efter frukost och utcheckning tar vi ett gemensamt besök vid Saint Bravo katedralen för att få beundra den magnifika byggnaden och det omtalade altartavlan.
Efteråt åker vi till flygplatsen och vi färdas hemåt.

 

Reseinformation

  • Samtliga flygresor reguljärt flyg från Stockholm och retur enligt programmet.
  • Alla transporter, rundturer, guidningar, båtturer och entréer enligt dagsprogrammet.
  • Alla flygplatsskatter, väg­skatter och andra skatter.
  • Del i dubbelrum med privat bad eller dusch och WC på bra hotell. Se särskild hotellinformation.
  • Måltider, 4 frukost,  2 middagar, 2 luncher.
  • Servicekostnader och drickspengar inom ramen för programmet.
  • Svensk reseledning under hela resan samt assistans av lokala guider under utfärder och sightseeingturer.
  • Informationspaket.

Bokning

Ring Ansgar Resor: 031 – 17 36 90  eller maila info@ansgar.se

 

 

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top