• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Gift i ett halvår - redan otrogen?

  Gift i ett halvår - redan otrogen?

  Jag är en nygift man, drygt 30 år, som jobbar inom IT-branschen och tjänar hyfsat. Min fru är något yngre och jobbar som receptionist på ett större hotell. Vi träffades på hotellet när mitt företag hade en kick off-fest förra året. Allt har gått väldigt fort. Nu till mitt problem.
  Jag är övertygad om att jag inte är den första hotellgästen hon haft ett förhållande med och jag tror inte att jag är den sista. Min fru bedyrar förstås det, men svartsjukan håller på att göra mig galen.
  Hon jobbar på schema, men allt som ofta ringer hon hem och säger att hon måste jobba över, oftast nattskift.
  Kanske borde jag bevaka henne eller så, men kan bara inte förmå mig till det. Vårt sexliv har redan börjat halta och diskussioner om barn tog slut fort.  Vi har svårt att prata och det kan mycket väl vara mitt fel eftersom jag blivit så misstänksam. Vad ska jag göra?

  Olycklig

  Svar:

  Vad ledsamt det låter, att vara nygift och redan så olycklig. Det bådar inte gott. Jag vet inte varför du tror att din fru har och har haft förhållanden på jobbet, men någon anledning till de misstankarna måste du väl ändå ha?
  Om inte så är det nog din svartsjuka som spelar dig spratt. I så fall är problemet ditt, det är du som inte står ut med att hon jobbar kvällar, nätter och övertid. Om du inte kan tro på vad hon säger så vacklar hela grundvalen i ert förhållande och kanske har du redan gått över gränsen för vad hon står ut med?
  Men om du kan klara av att tro på henne och acceptera hennes arbetstider, kanske ni fortfarande har en framtid.

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!