Jag vill bli en youtuber

Jag vill bli en youtuber Hej Linda! Jag vill bli en youtuber. Och ha det som mitt riktiga jobb. Jag älskar The Hillywood show, Charlie...

Jag vill bli en youtuber

Hej Linda! Jag vill bli en youtuber. Och ha det som mitt riktiga jobb. Jag älskar The Hillywood show, Charlie is so cool like, Joey Graceffa, Luke Conard, Dan is not on fire och Amazing Phil. Jag ser allt av dem och kan det mesta utantill. De lever liksom på det de gör och tjänar en massa pengar. Jag kan inte tänka på nåt annat än att jag vill bli som dem. Hur gör man?

Svar:

Det är så många som skriver hit och vill bli som sina älskade idoler. Det verkar som om det är själva kändisskapet de vill åt, och det känns som att de börjar i fel ände. För det börjar väl med att man älskar nåt så mycket att man inte kan leva utan det. Att man älskar att sjunga/spela teater/skriva/sy kläder så mycket att man inte kan leva utan det och SEDAN blir man “någon” för att man var så bra på det, för att man hade övat så mycket på det. Det känns som att många unga tror att det går att nå stor slam direkt.
De där stora youtubarna började ju som nobodys från början, sedan gav de sig inte utan kämpade på varje dag, årets alla dagar. Ofta tar det ju flera år, kanske tio år innan man når sin första och då LILLA framgång.
Så tålamod och passion är det du ska tänka på. Var ligger ditt hjärta? Börja där.

Linda Skugge

Scroll to Top