Ledsen

Ledsen Hej.På senaste tiden har jag känt mig ledsen. Det är inget stort som har hänt eller så. Det bara är så. Det funkar bra...

Ledsen

Hej.
På senaste tiden har jag känt mig ledsen. Det är inget stort som har hänt eller så. Det bara är så. Det funkar bra i skolan och jag har kompisar. Men det är något som fattas. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra?

/ En som funderar

Svar:

Hej.
Du skriver att du känner dig ledsen men vet inte riktigt varför. Så kan man känna ibland en kortare tid utan att det är något konstigt med det. Ledsenheten kan t ex komma utav att man är trött eller stressad. Även små saker i livet kan göra en ledsen och det kan vara svårt att veta exakt varför man reagerar som man gör. Därför är det bra att prata med någon om hur man känner sig. Kuratorn eller psykologen på skolan är väldigt vana med att prata med elever som inte känner sig glada. På ungdomsmottagningen brukar det också finnas en kurator som man kan vända sig till. Så sök upp någon av dessa om din ledsenhet fortsätter så att du får hjälp att försöka komma underfund med dig själv. Det brukar göra så att det känns bättre./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top