Små bröst

Små bröst Hej! Jag är 14 år och har nästan obefintliga bröst. Jag är smal men andras är inte lika små. Jag sover på magen,...

Små bröst

Hej! Jag är 14 år och har nästan obefintliga bröst. Jag är smal men andras är inte lika små. Jag sover på magen, kan det vara en orsak? Hälsningar, lilla jag.

/ Amanda

Svar:

Hej.
Storleken på bröst varierar väldigt mycket. Många tjejer har små bröst hela livet, det finns ju en ärftlighet även i detta. Om dina bröst kommer att fortsätta att vara små är svårt att säga eftersom det beror mycket på hur långt du har kommit i din pubertetsutveckling. Att sova på mage påverkar definitivt inte utvecklingen utav brösten. Så fortsätt du och sov på mage om du tycker det är skönt. Ofta fokuseras det ofta på film och i tidningar att idealet är stora bröst, att det är det som killar gillar. Om man frågar killar lite mer allvarligt hur stor betydelse storleken på brösten har så svara de flesta att de kanske spanar in tjejer med stora bröst men när de träffar en tjej som de verkligen gillar, så spelar inte storleken på brösten någon roll. Det är hela personen man gillar. Så försök att vara nöjd med dig själv, så som du är./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top