Kär

Kär Hej MonicaJag är jätte kär. Killen som jag tycker är söt heter Oskar och går i samma klass som mig. Jag försöker att få...

Kär

Hej Monica
Jag är jätte kär. Killen som jag tycker är söt heter Oskar och går i samma klass som mig. Jag försöker att få eye-kontakt med honom och har lyckats ca 5 gånger, men jag bli bara så kär så jag går därifrån. Hur ska jag göra? Det verkar som att han också söker ögonkontakt ibland.
/ lyckligt kär

Svar:

Hej
Det låter underbart och kärlek kan göra människan lite förvirrad. Du blir så full utav känslor, så att du t o m går därifrån när du egentligen antagligen helst bara vill vara just där. Eftersom du tycker att det verkar som att han också söker ögonkontakt så är han troligtvis intresserad av dig. Kan du göra något mer? Börja prata med honom? Fråga honom om något i skolan? Vad han gör på fritiden? Ni har ju mycket gemensamt eftersom ni går i samma klass. Det kan kännas knepigt att ta första steget men genom att prata med honom märker du om han gillar dig och om han gör det så vill han säkert fortsätta kontakten. Du har inget att förlora. Om du inte går vidare så kanske du aldrig får veta om han gillar dig. Han kanske är lite blyg och inte vågar ta den första kontakten. Lycka till./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top