Duscha, ett måste

Duscha, ett måste Hej Monica! När jag får mens så drar jag mig för att duscha hela kroppen. Jag tycker det är jobbigt att duscha...

Duscha, ett måste

Hej Monica!

När jag får mens så drar jag mig för att duscha hela kroppen. Jag tycker det är jobbigt att duscha hela mig. Jag vet inte varför. Jag tvättar oftast bara håret när det behövs, brukar duscha eller tvätta håret var annan dag.

Jag tycker det är jätte jobbigt. Vad ska jag göra??

Ha det så bra!!
/ Dollan

Svar:

Hej!
Tyvärr är det så att man behöver duscha en gång per dag och tvätta håret varannan till var tredje dag, annars är det stor risk att man börjar lukta illa utav svett. När du har mens behöver du absolut inte duscha hela kroppen både morgon och kväll. Vid ett tillfälle räcker det att du duschar underlivet och man behöver inte använda tvål. Det verkar som du tycker det är tråkigt att duscha, du vill antagligen använda tiden till annat. Kan du försöka att göra duschningen till en mysig stund? Prova någon duschkräm som du tycker luktar gott eller ett nytt schampo eller balsam som känns lite lyxigt. En del gillar att använda scrub-handskar eller tvättsvamp. Vissa saker måste man bara göra men då får man försöka göra det så bra som möjligt./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top