Eloped ger service i hela Sverige – och kan ge dig större frihet

Packa strandväskan, åk och storhandla eller ta med hunden ut i naturen. Med en Eloped får du ett friare liv och kan ta dig dit du vill, när du vill, utan krav på körkort – och med service i hela landet.

Idag är det många som lever begränsat av olika anledningar. Det kan handla om att man inte har körkort eller svårt att gå långa sträckor. Men med en promenadscooter från svenska Eloped är det möjligt att ta sig fram smidigare än någonsin.

Med en Eloped blir livet både enklare, roligare och kanske framför allt friare. Det kan Alf Jönsson skriva under på som bland annat köpte sin Eloped för att han har lite svårt att gå och lätt blir trött. Alf har den fyrhjuliga modellen Eloped Elite X Litium.

– När jag såg en Eloped till ett bra pris, så utmanade jag mig lite och tog jag chansen att köpa en. Jag ville hela tiden ha en Eloped med fyra hjul och inte tre, så Elite X Litium passade mig perfekt.

Prisexempel Eloped Elite X Litium: 33 950 kr alt. 1 415 kr/månaden räntefritt i 24 månader. Läs mer här.

Rekommenderar Elopeds service

Alf hittade till Eloped efter att ha sett olika annonser, och en stor anledning till att det blev ett köp till slut hade mycket med serviceutbudet att göra.

– Det är väldigt lätt att få kontakt med Eloped om jag behöver hjälp. Dessutom är det svensk service som går att få oavsett var i landet man bor, och så kan man köpa den i många städer eller beställa hem.

Han berättar att han ofta träffar andra människor som vill stanna och prata när han är ute med sin Eloped. Många av de han möter är nyfikna på promenadscootern och ställer frågor om den. Flera har också berättat att de själva funderat på att köpa en.

– Då rekommenderar jag dem en Eloped på grund av att det är god service och bra kundmottagning, och att man kan få service i hela Sverige.

Mer socialt liv och större frihet

Att det blev ett köp är han väldigt glad för. Det har gett honom mycket större frihet då han har lättare att ta sig fram och kan på så vis se mycket mer.

– Det är också skönt att jag kan stanna själv och fotografera eller filma när jag vill.

Alf kan köra närmare 10 mil med sin Eloped då han har två batterier, vilket ger extra stor frihet.

– Jag kör den dock oftast ner till affären för att handla. Man kan ju även använda den inne i butiken, vilket är skönt. Brukar också köra den när jag ska till ett större samhälle eller liknande.

Vi frågar om han använder den året om.

– Ja, jag planerar att använda den året runt eftersom det är så lätt att åka till affären och så med den. Är det kallt ute får man klä på sig lite mer bara.

Sist men inte minst frågar vi vad han tycker är det allra bästa med hans Eloped.

– Det är att jag sitter stabilt, får mer frihet, att jag kan ta mig fram överallt och att den är smidig att parkera var jag vill, säger han och avslutar:

– Även min sociala situation har generellt förbättrats sedan jag köpte min Eloped. Det har både blivit mycket trevligare och underbarare!

7 anledningar att välja promenadscootern Eloped

• Förstklassig service med egna tekniker oavsett var du bor
• Lång räckvidd och designad för svenska förhållanden
• Alltid hemleverans
• Egna Eloped-butiker
• 2 års garanti på maskinen och 1 år på batteriet
• Redo att använda vid leverans
• Möjlighet att köpa till avbetalning 24 månader räntefritt

Om Eloped

Eloped har erbjudit elfordon av hög kvalitet som är säkra att använda och designade för svenska förhållanden sedan 2007. De har ett brett butiks- och återförsäljarnätverk och erbjuder högklassig service över hela landet för en fulländad användarupplevelse.

Besök www.eloped.se eller ring deras kundtjänst på 040-30 92 92.

Elopeds butiker finn i Malmö, Norrköping, Stockholm, Karlstad, Borås, Gotland, Lövånger, Härnösand och Västerås.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top