Få ett piggare 2024 – anmäl dig till gratis webbinarium om blodsocker

Vill du känna dig piggare under 2024 för att orka vara ditt bästa jag varje dag? Genom att lära dig mer om blodsockrets påverkan kan du lära känna din kropp bättre. Anmäl dig till ett spännande lunchwebbinarium om just detta. Det går av stapeln måndagen den 15 januari och är helt kostnadsfritt!

Ewa Meurk, civilingenjören från KTH som bytte yrkesbana och numera titulerar sig hälsoingenjör. Hon har bland annat skrivit boken ”Bli din egen hälsoingenjör — verktyg för metabol hälsa” i vilken hon delar hon med sig av sin kunskap om blodsocker, insulin och om vikten av att ha en fungerande metabolism, men håller också föreläsningar och kurser inom området.

Ewa menar att det borde vara lika viktigt att ha koll på sitt blodsocker som att borsta tänderna. För höga blodsockernivåer indikerar nämligen att kroppen inte få den energi den behöver för att fungera optimalt, vilket kan leda till trötthet och en försämrad koncentrationsförmåga. Vad som är ännu mer alarmerande är att det kan vara en av huvudorsakerna till en rad moderna livsstilssjukdomar, inklusive fetma, typ 2-diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer.

Gratis lunchwebbinarium 15 januari – anmäl dig idag

Vill du få bättre koll på hur viktigt blodsockret är för din personliga hälsa, men också hur det utgör en nyckel till framgång både yrkesmässigt och privat? Anmäl dig till ett exklusivt lunchwebbinarium som Ewa håller för Icakurirens, Hemmets Journals och Tidningen Hälsas läsare.

Webbinariet “Optimera din energiförsörjning genom att förstå ditt blodsockerhålls den 15 januari klockan 12 och pågår i 45 minuter – och är helt kostnadsfritt. Det kommer ge dig svar på bland annat:

  • Vad din kropp behöver när det kommer till näringsämnen för att fungera på topp
  • Vilka blodvärden som är av största betydelse att noggrant övervaka för din hälsa
  • Varför regelbunden blodsockermätning är avgörande för att du ska kunna optimera din energiförsörjning
  • Hur du kan skapa en individuell hälsoplan som bygger på fakta, inte gissningar

Anmäl dig till webbinariet här eller scanna QR-koden nedan:

Du som deltar får rabatt på “Blodsockerutmaningen”

Efter webbinariet kommer alla som deltar få ett rabatterbjudande att köpa Ewas uppskattade digitala kurs “Blodsockerutmaningen”, som startar den 23 januari, där man själv får lära sig att mäta och tolka sina egna metabola markörer.

Läs mer om kursen “Förstå ditt blodsocker – Blodsockerutmaningen” här.

Vill du veta mer om Ewa Meurk och hennes kurser? Klicka här.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top