• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Kompostera inomhus – så enkelt kommer du igång

  Visste du att drygt hälften av alla våra hushållssopor är komposterbara? Trots det är det få som komposterar, även om det både bidrar till mindre utgifter och har flera fördelar för miljön. Nu har GreenLine lanserat komposten Urban Garden som gör det enklare än någonsin att kompostera inomhus!

  Kompostera inomhus – så enkelt kommer du igång
  Med Urban Garden är det enklare än någonsin att kompostera inomhus.
  Urban Garden bokashi kompost inomhus

  Kompostera enligt Bokashi-metoden.

  Vårt organiska avfall innehåller mängder med viktiga näringsämnen som går till spillo när vi slänger det i hushållssoporna, istället för att använda det som näring till våra växter. Om du komposterar bidrar du inte bara till en bättre miljö, utan får också igång ett eget kretslopp till din odling. Många tror dock att man bara kan kompostera utomhus, men kanske har du hört talas om bokashi-kompostering? 

  Nu lanserar GreenLine den svensktillverkade komposten Urban Garden. Den är tillverkad i Livsmedelsgodkänd och återvunnen plast och har en stilren och praktisk design. Urban Garden är både lufttät och luktfri och gör att du kan få snabb och effektiv kompostering hemma med näringsrik kompostjord att använda både inomhus och utomhus. Den smidiga storleken på 18 liter gör dessutom att du kan ta med den till sommarstugan, eller varför inte på campingsemestern? 

  5 fördelar med egen kompostering

  1. Miljövänligt
  Kompostens egna kretslopp är bra för miljön eftersom den gör att du återanvänder jordens rester – egen jordfabrik hemma!

  2. Bra för plånboken
  Du sparar pengar när du inte behöver köpa egen jord och näring. Du får dessutom mindre hushållsavfall vilket kan minska dina kostnader för sophämtning.

  3. Du vet vad jorden innehåller
  Med en egen kompost har du full kontroll över vad som hamnar däri, så att du kan känna dig trygg med vad jorden innehåller.

  4. Näringsvatten till blommor
  Inte nog med att jorden kan användas. Urban Garden utvinner även näringsvatten som du enkelt kan tappa upp från kranen på komposten och ge till dina växter. 

  Kompostera inomhus Urban Garden kompost GreenLine

  Med en egen kompost får du kontroll över vad jorden du använder innehåller.

  Så kommer du igång med Urban Garden 

  Det är enkelt att komma igång att kompostera med Urban Garden, och allt du behöver är själva behållaren, Urban Garden kompostströ som aktiverar komposteringen av det organiska avfallet Det är enkelt att komma igång att kompostera med Urban Garden och allt du behöver är själva behållaren samt Urban Garden kompostströ eller Urban Garden kompostspray – som aktiverar komposteringen av det organiska avfallet.

  Urban Garden kompost kompostera inomhus

  Det är enkelt att komma igång med Urban Garden.

  Fyll komposten allt eftersom du får organiskt avfall och när den är fylld ska den vila i 2 veckor för att komposteringsprocessen ska starta. Därefter läggs kompostmaterialet i jord där det omvandlas till näringsrik kompostjord utmärkt att använda som jordförbättringsmedel.

  Vill du komma igång? Urban Garden finns i både 1-pack och 2-pack och du hittar närmare återförsäljare av Urban Garden här!

  Läs mer om Urban Garden här!

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!