Pressa din egen superjuice

[color=red]Håll nyårslöfte med Bagaren och Kocken: [/color] Juicebarer är populärare än någonsin men du behöver inte lämna hemmet för att njuta av en hälsosam smoothie eller juice. Med rätt utrustning kan du pressa dina favoritdrycker hemma i köket! Prisvärt, snabbt och enkelt.

Pressa din egen superjuice
VitaMix Blender PRO 750 Rostfritt
Philips Råsaftcentrifug HR1871
Blendtec Blender Classic 575 Black

Hos Bagaren och Kocken hittar du varorna >>

En lätt start pådagen eller ett uppfriskande mellanmål, juicer och smoothies har blivit allt mer populära och idag finns juicebarer i de flesta städer. Oavsett om du blir sugen på en läskande juice eller en proteinrik smoothie finns ett recept som passar dig. Skillnaden på en juice och smoothie är framförallt fibrerna. När du gör en smoothie mixar du frukt och grönsaker hela vilket gör att fibrerna bevaras. Du blir mättare och får i dig mer näring medan en juice varken innehåller skal eller fruktkött. En smoothie passar bra till frukost eller som mellanmål efter träning medan en juice kan pigga upp när du är sugen på något sött.

Pressa din egen superjuice
OBH Nordica Blender Smoothie Twister Blue Lagoon

För att lyckas med en god smoothie behöver du en stavmixer eller en blender. Electrolux stavmixer kommer med flera tillbehör men du kan också använda en vanlig stavmixer och en plastkanna för att göra din smoothie. 

Pressa din egen superjuice
Electrolux Stavmixer ESTM6400 med tillbehör Svart

Är du sugen påen proffsmixer kanske en Vitamix, med en effekt på1200W, kan vara intressant för dig? 

Ett mer budgetvänligt alternativ är OBH Nordicas Blender Pro Mix som har en särskild smoothiefunktion. 

Pressa din egen superjuice
Blendtec Blender Designer 625 Black
OBH Nordica Blender Pro Mix

För att göra en god juice behövs en råsaftcentrifug, som Philips HR1874/70. Den kan både göra juice och pressa citrusfrukter. 

Pressa din egen superjuice
Philips råsaftcentrifug med citruspress i rostfritt stål

Vill du göra en extra nyttig juice kan du investera i en slowjuicer från Hurom. En slowjuicer har ett lägre varvtal än traditionell råsaftcentrifug vilket gör att vitaminer och enzymer bevaras bättre.

Pressa din egen superjuice
Hurom slowjuicer second generation rostfritt

Hos Bagaren och Kocken hittar du varorna >>

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top