BIFIFORM – en enkel väg till magens välbefinnande

54 % av alla svenskar känner ofta obehag i magen*. Tex förstoppning, orolig mage och stressmage – och det går ut över det dagliga välbefinnandet.

BIFIFORM – en enkel väg till magens välbefinnande

På samma sätt visar undersökningen, att många svenskar inte är klara över, att ett koncentrerat tillskott av naturliga mjöllksyrabakterier i tablettform kan vara en säker, enkel och naturlig lösning på det dagliga magobehaget – utan lever med de konsekvenser det har för livskvaliten. 

BIFIFORM ® BALANCE erbjuder en säker och enkel lösning för dig, som önskar att undgå dagliga problem med magen och därmed uppnå en välfungerande mage varje dag*. Genom att din mage får ett dagligt tillskott av mjölksyrabakterier uppprätthålls den viktiga balansen i din tarmflora. Enkelt – och effektivt
*Capacent opinion 2009
*En välfungerande mage och tarmfunktion beror bl.a. på en balanserad tarmflora och tarmaktivitet.

 

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top