Ägg för hela slanten

Ägg, ägg, mera ägg – och ännu mera ägg. Under påsken äter vi dubbelt så många ägg som vanligt. Här är några goda sätt att göra det på!

Vaktelägg med chilimajonnäs och räkor
Sill och äggsallad med brynt smörcreme
Äggsallad med löjrom, räkor och rökt majonnäs
Äggsallad med frasig parmaskinka
Ägghalvor med räkor och pepparrot
Ägg med löjrom och ärtcreme
Bladspenatsallad med pancetta och pocherade ägg
Ägghalvor med spritsad laxcrème

Läs mer:

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top