• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Kulturåret 2016 – en mix av musikalpunk, schlagerfrossa och vego

  Var det verkligen så klokt att välja januari som årets första månad? Själv känner jag mig aldrig så fjärran från en nystart som just då. Snarare är jag fortfarande däst av lussebullarna och så begravd i räkningar att jag funderar på att överlämna mig till Lyxfällan. Lyckligtvis finns förtröstan. Inte i form av cash, men i det faktum att vi har en hel del att se fram emot på nöjes- och kulturfronten under 2016:

  Nytt vegetariskt matlagningsprogram
  Det lönar sig att tjata! Efter starka påtryckningar får äntligen vi vegosar ett eget program på SVT. Jag håller tummarna för att recepten är så inspirerande och enkla att det kan få fler att äta mer grönt. Den 19 januari har Vegorätt premiär på SVT 2. 

  Musikal + punk = sant 
  American Idiot lär, trots titeln, vara allt annat än en idiotisk föreställning – för den bygger nämligen på punkrockbandet Green Days kultiga album med samma namn.
  Showen har tidigare gått på Broadway och i februari kommer den till Stockholm. Jag räknar med en sagolik fusion av musikal och poppig punk. 

  Schlagerfrossa
  Hemmafesterna är de rolig-aste festerna. Det är sedan gammalt. Vi är dessutom ett schlagerälskande folk, så när Eurovision-tåget rullar in i maj kan vi förvänta oss en tv-fest utan dess like. Hade det gått att snabbspola tiden fram ECS 2016, hade jag varit den första att trycka på knappen. 

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!