Mandelmanns vann tre kristaller: “Vi är ju bara som vi är”

Gustav och Marie Mandelmann tog hem storslam på Kristallengalan 2017.

Mandelmanns gård blev en stor succé när det började sändas i vintras. Tv-publiken tog omedelbart det charmiga paret till sina hjärtan och det sista avsnittet sågs av över en miljon tittare. 

När tv-priset Kristallen delades ut den 1 september tog Mandelmanns hem storslam. De vann både för “Årets livsstilsprogram”, “Årets tv-personlighet” och tittarnas pris “Årets program”.

– Det är helt overkligt! Från jord till kristaller. Vi är ju bara som vi är. Det är fantastiskt, sa Marie Mandelmann till Aftonbladet.

Efter galan återvände paret till gården i Rörum där säsong två av det populära programmet håller på att växa fram. Hittills är fem av nio program inspelade. Just den här speciella helgen var det extra många som ville besöka gården och gratulera till kristallerna.

– Det är skitroligt för oss, ovant och roligt. Vi hade verkligen inga förhoppningar om vinst, det skulle möjligen vara att vinna publikens pris. Och det är också det finaste priset, säger Gustav till Ystads Allehanda.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top