John Lundvik har blivit pappa – för tredje gången!

Under söndagsförmiddagen postade Mello- och Let’s Dance-vinnaren en bild på sociala medier, föreställandes stjärnans lillfinger omfamnas av ett litetfinger. Familjens nytillskott presenteras på John Lundviks Instagram...

Under söndagsförmiddagen postade Mello- och Let’s Dance-vinnaren en bild på sociala medier, föreställandes stjärnans lillfinger omfamnas av ett litetfinger. Familjens nytillskott presenteras på John Lundviks Instagram med bildtexten “Welcome to the world Zoey!”

Paret John Lundvik och Jotta Martidou har sedan tidigare barnen Michael och Naomi. De fyra har nyligen flyttat in i ett hus på Lidingö.

– “Zoey är äntligen här! Vi fyra har längtat och är så lyckliga över vår femte familjemedlem! Bättre inflyttningspresent till vårt nya hus på Lidingö finns bara inte!”, skriver John Lundvik i ett sms till Aftonbladet. 

Grattis säger vi till John Lundvik och hela familjen!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top