• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Förra årets favorit Delicatoasken är tillbaka – med en nyhet

  Delicatoasken gör comeback som ett alternativ till Aladdinasken inför jul. Den här gången med en ny smak bland pralinerna.

  Förra årets favorit Delicatoasken är tillbaka – med en nyhet

  Förra året lanserades Delicatoasken som ett alternativ för alla som tröttnat på Aladdinasken – och blev en stor succé. Det hela började som ett skämt i sociala medier, men när Delicato såg vilket genomslag inlägget fick bestämde de sig för att tillverka asken på riktigt. Efterfrågan visade sig vara stor, och därför gör Delicatoasken nu comeback i år, med en nyhet bland pralinerna. Delicacaoboll apelsin är årets nykomling.

  – Vi har fikatestat asken hela året och kan nu äntligen berätta att apelsin blir årets nykomling. Den gör sig extra god till påtåren och passar perfekt till jul, säger Sofia Brandberg, marknadschef på Delicato, i ett pressmeddelande.

  Delicacaoboll apelsin ersätter därmed Delicacaoboll hallon i asken. De andra pralinerna är samma som förra året, det vill säga Delicatoboll, punschrulle, lattebit och biskvi. Totalt innehåller asken 30 bitar fördelade på två lager och har ett rekommenderat pris på 99 kr.

  Delicatoasken finns i butik över hela landet från vecka 38.

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!