Kattungarna hittades på lager – nu söker vi deras mamma

Kattjouren vädjar om hjälp med att hitta kattungarnas mamma, innan hon blir sjuk.

Det här är en sorglig historia, men med hjälp av er läsare kanske den kan få ett lyckligt slut. Ideella organisationen Kattjouren i Helsingborg har fått ta hand om en låda med kattungar som hittats på ICA:s centrallager i staden. På något sätt har lådan kommit med lastbil från någon av butikerna. Kattungarna är bara 2-3 veckor gamla, skrivar Kattjouren på Facebook.

Nu behöver man hjälp av landets alla djurvänner för att återförena familjen. Kattmamman riskerar att bli sjuk om hon inte får tillbaka sin ungar. 

– Någonstans på ett lager letar en förtvivlad kattmamma efter sina älskade ungar som hon skyddat och tagit hand om. Hennes små som hon skulle ha försvarat med sitt liv. Istället krossas hennes hjärta och hon kommer troligtvis snart bli illa däran med kraftig mjölkstockning och stora smärtor, skriver Kattjouren.

Tyvärr finns det inte mycket att gå på. Centrallagret i Helsingborg har än så länge inte lyckats lokalisera från vilken lastbil eller vilken butik lådan kommit. Man har kunnat få information om att det rör sig om butiker i Linköpingsområdet och söderut. Därför vädjar Kattjouren nu om allmänhetens hjälp, och hoppas att inlägget ska spridas till ICA-personal i den delen av landet. 

Mejla akut@kattjouren.nu om du sett eller hört något som kan vara till hjälp.

”Mamma, var är du?” Låda med kattungar i hamnade på lastbil – förtvivlad kattmamma kommer att bli sjuk
(ICA-butik,…

Posted by Kattjouren on Tuesday, August 14, 2018

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top