• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • TV4 avslöjar: Paret Mandelmann blir årets julvärdar

  I år får vi fira jul tillsammans med Gustav och Marie Mandelmann.

  TV4 avslöjar: Paret Mandelmann blir årets julvärdar
  Foto: TV4

  Vem som blir årets julvärd i SVT brukar vara ett uppmärksammat avslöjande, men i år har vi än så länge inte fått reda på vem som ska tända det traditionella ljuset. Däremot har TV4 avslöjat vilka som blir deras julvärdar – och det är våra favoriter Gustav och Marie Mandelmann som får äran!

  – Vi gör det på vårt eget sätt, med värme och kärlek, säger Marie Mandelmann till Ystads Allehanda angående hur de ska ta sig an rollen. 

  Julfirandet hos Mandelmanns börjar i vanliga fall redan på förmiddagen, då de bjuder in sina nära och kära till julfrukost.

  – Julens bästa grej är att slå upp dörrarna till julefrukosten där det vankas nybakade pannbröd och fiolspel med vild dans runt granen, säger Gustav Mandelmann i ett pressmeddelande. 

  Dagarna innan har ofta varit hektiska, det har bakats bröd och tillverkats godis, lagts in sill och stoppats korv, och så klart städats och fejats en hel del.

  I år kommer alltså vi tittare att få ta del av en traditionell Mandelmanns-jul, med start klockan 16.03 på julafton i TV4. Och som om inte det vore nog kommer det populära paret också få en egen julspecial som sänds redan den 19 december. 

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!