Alla artiklar

  • Citronkräm med jordgubbar och mandelflarn

    Len och syrlig citronkräm med vispad grädde, söta bär och frasiga mandelflarn. Det här är en frisk och lätt efterrätt som blir perfekt avslut på en god middag.

  • Stekt sparris

    Du behöver 500 g grön sparris 2 msk olivolja 1 st citron salt och peppar 100 g parmesanost 2 msk balsamvinäger Gör så här 1…

  • Skaldjurscheesecake

    Du behöver Botten: 250 g kavring 100 g smör Fyllning: 4 st gelatinblad 500 g färskost t ex Philadelphiaost 2 dl crème fraîche 0.5 dl…

  • Avokadosås med parmesan

    Du behöver 3 dl crème fraîche 2 dl turkisk yoghurt 1 st avokado 1 st vitlöksklyfta 1 dl riven parmesanost salt och peppar 1 dl…

  • Krispig potatissallad

    Du behöver 2 kg färskpotatis 1 st rödlök 5 st salladslökar 150 g sockerärter Dressing: 0.5 dl rödvinsvinäger 2 msk rapsolja 2 msk olivolja 2…

  • Dubbelmarinerad fläskytterfilé

    Köttet blir otroligt gott tack vare två marinader, en för det råa köttet och en när köttet är tillagat och uppskuret. Servera med pressad potatis eller potatismos.

  • Bakad lax med dilltopp

    Du behöver 1 kg laxfilé skinnfri salt och peppar Sås: 3 dl gräddfil 1 dl majonnäs 0.5 tsk strösocker 1 dl hackad dill 1 tsk…

  • Rabarberkaka

    Du behöver 150 g smör 3 st ägg 2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 3.5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 5 dl rabarber 2 tsk…

  • Banoffeepaj

    Banoffeepajen har en god botten gjord på digestivekex som toppas med karamelliserad mjölk, vispad grädde och skivad banan. En busenkel dessert som är barnsligt god!

Scroll to Top