Alla artiklar

  • Cassoulet på kyckling

    Cassoulet är en klassisk lammgryta från södra Frankrike med bönor och kryddig korv. Här har jag gjort en snabbvariant på kycklingfilé. Eftersom grytan innehåller vita bönor behövs inget annat tillbehör än ett gott bond-bröd och grönsallad.

  • Kycklingtoast med grönpeppar

    En annorlunda varm macka med krämig kycklingröra som får lite sting av grönpeppar.

  • Vit och mörk chokladmousse med nötbräck

    Du behöver Mörk mousse: 100 g mörk choklad 1 st äggula 2 dl vispgrädde 0.5 st apelsin rivet skal Vit mousse: 100 g vit choklad…

  • Helstekt fläskfilé med örtsås och potatiskaka

    Du behöver 600 g fläskfilé eller lammytterfilé salt, svartpeppar 2 tsk persillade 2 msk smör Örtsås: 2 dl grädde 2 dl vatten 2 msk vetemjöl…

  • Sparristimbal med rökt lax på salladsbädd

    Du behöver 200 g grön sparris 1 st bananschalottenlök 1 msk smör 2 msk vatten 1.5 dl parmesanost riven 1 dl kesella 10 % 2…

  • Ischoklad med apelsin

    Du behöver 200 g mörk choklad 100 g kokosfett 1 tsk apelsinskal rivet Garnera med: mimosakulor Gör så här 1 Hacka chokladen fint. Smält kokosfett…

  • Marsipanägg

    Du behöver 200 g mandelmassa 1 dl florsocker 1 tsk äggvita hushållsfärg ca 1 krm gul Garnera med: 125 g mörk choklad strössel Gör så…

  • Ljus chokladfudge

    Du behöver 3 dl vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl ljus sirap 50 g smör 2 msk flytande honung 100 g ljus choklad Gör så…

  • Trillingnöt

    En klassisk pralin som är lätt att göra själv.

Scroll to Top