Du behöver
- 8 skiva lövbiff 600 g
- salt och peppar
- 150 g färskost med vitlök
- 2 msk rapsolja 1+1 msk
- 1 dl teriyakisås
- 1 msk sesamfrö
Nudelwok:
3.5 prt äggnudlar
2 st morötter
1 st pak choi 125 g
0.5 st purjolök
1 msk japansk soja
Gör så här
1
Lägg ut lövbiffarna, salta och peppra. Lägg på en klick färskost och vik ihop.
2
Stek börsarna på båda sidor i stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida. Ringla över teriyakisås och strö över sesamfrön.
3
Nudelwok: Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
4
Skala och strimla morötterna. Skölj och strimla pak choi och purjolök. Fräs morotsstrimlorna i en stekpanna med olja ett par minuter. Lägg i pak choi och purjolök och fräs lite till. Blanda i nudlarna och smaksätt med soja, salt och peppar. Servera till biffarna.