Teriyakibiff med nudelwok

Du behöver 8 skiva lövbiff 600 g salt och peppar 150 g färskost med vitlök 2 msk rapsolja 1+1 msk 1 dl teriyakisås 1 msk...

Du behöver

  • 8 skiva lövbiff 600 g
  • salt och peppar
  • 150 g färskost med vitlök
  • 2 msk rapsolja 1+1 msk
  • 1 dl teriyakisås
  • 1 msk sesamfrö

Nudelwok:

3.5 prt äggnudlar
2 st morötter
1 st pak choi 125 g
0.5 st purjolök
1 msk japansk soja

Gör så här

1
Lägg ut lövbiffarna, salta och peppra. Lägg på en klick färskost och vik ihop.

2
Stek börsarna på båda sidor i stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida. Ringla över teriyakisås och strö över sesamfrön.

3
Nudelwok: Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

4
Skala och strimla morötterna. Skölj och strimla pak choi och purjolök. Fräs morotsstrimlorna i en stekpanna med olja ett par minuter. Lägg i pak choi och purjolök och fräs lite till. Blanda i nudlarna och smaksätt med soja, salt och peppar. Servera till biffarna.

Scroll to Top