Laxsnittar med picklade senapsfrön på kavring

Läckra laxsnittar på kavring. Ett busenkelt recept med massor av smak. Toppa med picklade senapsfrön så blir det extra festligt.

Du behöver

    12 stycken
  • 100 g färskost
  • 2 msk gräddfil
  • 1 msk riven pepparrot
  • 3 skivor kavring
  • 150 g kallrökt lax
  • 1 msk kapris
  • dill
  • Picklade senapsfrön
  • ½ dl vatten
  • ½ dl äppelcidervinäger
  • 2 msk strösocker
  • ½ tsk salt
  • ½ dl gula senapsfrön

Gör så här

1

Picklade senapsfrön: Koka upp vatten, vinäger, socker och salt. Lägg i senapsfröna och koka i 10 minuter. Låt svalna.

2

Blanda färskost, gräddfil och pepparrot och bred rikligt på kavringskivorna. Dela varje skiva i fyra bitar.

3

Dela laxen i bitar och fördela på brödet. Toppa med kapris, dill och picklade senapsfrön.

Scroll to Top