8 portioner
Du behöver
- 2 paket femminuterssill á 420 gram
 - 2 kokta ägg
 - ½ st rödlök
 - 2 dl crème fraîche
 - ½ dl majonnäs
 - ½ dl hackad persilja
 - 2 msk skuren gräslök
 - salt och peppar
 
Garnering
 rödlök
 persilja
 gräslök
Gör så här
1
Låt sillfiléerna rinna av och skiva dem. Skala och hacka äggen och skala och finhacka löken.
2
Blanda crème fraiche, majonnäs, hackade ägg, lök, persilja och gräslök och krydda med salt och peppar.
3
Vänd ner sillen och låt dra en stund, gärna över natten.
4
Garnering: Toppa med rödlök, persilja och gräslök.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






