4 portioner
Du behöver
- 10–12 kycklinglårfiléer
 - 3 msk olivolja
 - 2 röda paprikor
 - 2 orange paprikor
 - 2 rödlökar
 - 3 vitlöksklyftor
 - 2 burkar körsbärstomater á 400 g
 - 1 dl vitt vin
 - 1 ½ msk rökt paprikapulver
 - 3 msk hackad persilja
 - 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar
 
Topping:
1 dl valfria oliver
 hackad persilja
Gör så här
1
Putsa kycklingen. Kärna ur och tärna paprikorna. Skala och tärna löken. Skala och hacka vitlöken.
2
Hetta upp olivoljan i ett stekjärn och bryn kycklingen runt om. Tillsätt grönsakerna till kycklingen tillsammans med körsbärstomaterna, vin, hackad persilja och paprikapulver, rör om.
3
Låt allt sjuda samman i ca 30 minuter. Smaka av med salt och peppar. Vid serveringen toppa grytan med oliver och hackad persilja. Servera med pasta och bröd.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






