Du behöver
Botten:
                                                              200 g kavring
                                                              100 g smör 
Fyllning:
                                                              5 st gelatinblad
                                                              0.5 st rödlök
                                                              0.5 dl hackad dill
                                                              400 g färskost
                                                              3 dl crème fraîche
                                                              3 msk storkornig stenbitsrom
                                                              170 g kräftstjärtar
                                                              1.5 msk pressad citronsaft
                                                                salt och peppar 
Garnera med: kräftstjärtar, gräslök, dill och citron
Gör så här
Mixa brödet till smulor. Smält smöret och blanda med smulorna. Tryck ut i en form med löstagbar kant, klädd med bakplåtspapper, ca 24 cm i diameter. Låt formen stå i kylen under tiden fyllningen görs.
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. Skala och hacka löken fint.
Blanda dill, lök, färskost och crème fraiche. Hacka hälften av kräftstjärtarna grovt och blanda i.
Ta upp gelatinbladen och smält i en kastrull på svag värme. Blanda ner lite av fyllningen i kastrullen och rör om. Rör ner i resten av fyllningen och blanda väl. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Häll smeten i formen. Låt stå kallt i minst 5 timmar, gärna över natten. Garnera med resten av kräftstjärtarna, gräslök, dill och citron.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






