Du behöver
Pajskal enligt grundrecept nedan
Fyllning:
                                                              150 g cambozola
                                                              2 st päron
                                                              2 dl grädde
                                                              0.5 dl mjölk
                                                              3 st ägg
                                                              0.5 dl valnötter
                                                              2 msk honung 
Ugn: 225°
Gör så här
Gör pajskalet enligt grundreceptet men kavla ut degen och lägg i 6 portionsformar, 12 cm i diameter.
Skär osten i bitar och lägg i de förgräddade pajskalen. Dela, kärna ur och skär päronen i klyftor. Fördela dem över osten.
Vispa samman grädde, mjölk och ägg och häll i formarna. Strö på krossade valnöter och honung och grädda i ca 20 minuter tills äggstanningen stelnat. Ringla gärna lite extra honung över vid servering.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






