Du behöver
- 100 g smör
- 1 dl riven kokos
- 1 st citron finrivet skal
- 0.5 dl pressad citronsaft
- 2 st ägg
- 2 dl strösocker
- 3 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
Glasyr:
2 dl florsocker
1.5 msk pressad citronsaft
Garnera med:
kokoschips
citron
Ugn: 200°
Gör så här
Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör i kokos, citronskal och -saft. Låt dra i 5 minuter.
Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Blanda mjöl och bakpulver. Tillsätt till äggsmeten tillsammans med kokosblandningen. Vispa smeten tills allt är blandat.
Fördela smeten i formar. Grädda i ca 15 minuter. Låt svalna.
Glasyr: Rör ihop citronsaft och florsocker och lägg en klick på varje muffins.
Garnering: Toppa med kokoschips och citronbitar.