Du behöver
Couscoussallad:
                                                              2 dl hönsbuljong                       av tärning
                                                              1 dl couscous fullkorn
                                                              1 dl ajvar relish
                                                              50 g haricots verts
                                                              0.5 st grön paprika
                                                              0.25 st röd lök
                                                                salt och peppar 
Sesamkyckling:
                                                              2 st kycklingfiléer
                                                              1 msk matfett
                                                                salt och peppar
                                                                Chili explosion
                                                                sesamfrön
                                    
Gör så här
Couscoussallad: Koka upp buljongen i en kastrull. Rör ner couscousgrynen och låt stå i 5 minuter. Rör ner ajvar relish. Koka haricots verts i lättsaltat vatten, ca 4 minuter. Skär dem i små bitar. Tärna paprikan. Skala och skär löken i tunna klyftor. Blanda ner haricots verts, paprika och lök i couscousen. Smaka av med salt och peppar.
Sesamkyckling: Dela kycklingfiléerna på längden till 4 platta skivor. Salta och krydda med peppar och chili explosion. Stek kycklingen i en stekpanna med matfett, ca 5 minuter per sida. Ta upp kycklingen och kontrollera att den är genomstekt. Strimla kycklingen och strö över sesamfrö. Servera med couscoussalladen.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






