Du behöver
- 300 g spenat tinad och hackad
 - 1 st dill knippa
 - 1 st chilipeppar mild
 - 5 st ägg
 - 1 dl mjölk
 - salt peppar
 - smör till stekning
 
Servera med:
                                                                balsamvinäger
                                                                riven ost
                                                                tomater
                                                                rostat bröd
                                    
Gör så här
1
                Pressa vätskan ur spenaten. Klipp dillen. Finhacka chilin.
            
2
                Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt spenat, dill, chili, salt och peppar.
            
3
                Värm upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Häll i smeten och stek på medelvärme tills omeletten stelnat.
            
4
                Droppa över balsamvinäger och strö ev på riven ost. Servera med tomatskivor och bröd.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






