Du behöver
- 3 st ägg
 - 2.5 dl strösocker
 - 1 tsk vaniljsocker
 - 100 g smör
 - 1 dl mjölk
 - 3.5 dl vetemjöl
 - 1 tsk bakpulver
 - 1 nypa salt
 - 1 st citron skal och saft
 - 1 msk rosenvatten
 
Glasyr:
                                                              60 g smör                       rumsvarmt
                                                              4 dl florsocker
                                                              1 tsk vaniljsocker
                                                              1 msk citronsaft                       färskpressad
                                                              100 g philadelphiaost
                                                                karamellfärg                       några droppar röd
Ugn: 175°
Gör så här
1
                Vispa ägg och socker pösigt.
            
2
                Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
            
3
                Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd ner i smeten. Blanda i rivet skal och saft av en citron. Tillsätt rosenvattnet.
            
4
                Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna.
            
5
                Gör glasyren: Rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och Philadelphia-ost krämigt. Häll ner några droppar karamellfärg och klicka ut glasyren på muffinsen.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






