Du behöver
- 200 g korianderblad färska
 - 100 g myntablad hackade
 - 1 tsk ingefära nymalen
 - 2 st vitlöksklyftor
 - 1 st chili om du gillar det starkt
 - 100 g cashewnötter rostade
 - 0.5 st citron saft av
 - 2 tsk socker
 - 150 ml turkisk yoghurt
 - 1 st tomat medelstor
 - 1 st lök liten
 
Gör så här
1
                Hacka och stek tomat och lök i 4-5 minuter på medelvärme.
            
2
                Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa i 3-4 minuter tills chutneyn är slät. Krydda efter smak. Lägg i en skål och kyl före servering.
            
3
                För en kryddigare variant, lägg till några chiliflingor.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            







                            
                            
                            
                            
                            
                            
Besök Sanjoos blogg på http://sanjoomalhotra.wordpress.com/