Du behöver
- 250 g köttfärs
- 1 st ägg
- salt och peppar
- 75 g fetaost
- 1 msk smör eller margarin
- 4 st potatis kokta
- 0.5 st rödlök
- 150 g haricots verts
- 1 msk rapsolja
Vitlökssås:
1 dl crème fraîche
1 st vitlöksklyfta
Servera med:
sallad
Gör så här
1
Blanda färs, ägg, salt, peppar och smulad fetaost i en skål. Forma smeten till 4 biffar och stek dem i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida.
2
Vitlökssås: Blanda crème fraiche, pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
3
Dela potatisen i bitar. Skala och skiva löken. Fräs potatis, lök och haricots verts i en stekpanna med olja ett par minuter. Salta och peppra. Servera till biffarna med och sallad.