Du behöver

  • 250 g köttfärs
  • 1 st ägg
  • salt och peppar
  • 75 g fetaost
  • 1 msk smör eller margarin
  • 4 st potatis kokta
  • 0.5 st rödlök
  • 150 g haricots verts
  • 1 msk rapsolja

Vitlökssås:

1 dl crème fraîche
1 st vitlöksklyfta

Servera med:

sallad

Gör så här

1
Blanda färs, ägg, salt, peppar och smulad fetaost i en skål. Forma smeten till 4 biffar och stek dem i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida.

2
Vitlökssås: Blanda crème fraiche, pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.

3
Dela potatisen i bitar. Skala och skiva löken. Fräs potatis, lök och haricots verts i en stekpanna med olja ett par minuter. Salta och peppra. Servera till biffarna med och sallad.