Kycklingpasta med paprika och oliver

En riktigt snabblagad pastarätt med kyckling, paprika, oliver och krämig sås. Servera med riven parmesan och en krispig sallad. Perfekt vardagsmat!

2 portioner

Du behöver

  • 250 g pasta, t ex penne
  • 300 g kycklingfilé
  • 1 msk olivolja
  • salt peppar
  • 10 gröna oliver
  • ½ röd paprika
  • 1 msk hackad persilja
  • 100 g färskost
  • 1 dl mjölk
  • salt och peppar

Servera med:

parmesanost
sallad

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2
Skär kycklingen i mindre bitar och stek dem i en stekpanna med olja, tills de fått fin färg. Salta och peppra.
3
Skiva oliverna. Tärna paprikan. Rör ner oliver, paprika, persilja, färskost och mjölk i stekpannan och småkoka i 5 minuter. Rör i den kokta pastan. Servera med riven parmesanost och sallad.
Scroll to Top